Pizzapannarista tulee uusi suosikkini! Pannaritaikina valmistuu siis näin:
6 munaa
6 dl maitoa
1 tl suolaa
2 dl jauhoja
Korppujauhoja kumoamisvaiheessa
Ainekset siis vain kulhossa sekaisin ja 225 asteiseen uuniin paistumaan leivinpaperilla vuoratulla uunipellillä. Paistoaika on noin 25 minuuttia.
Kun pannari on uunissa, ehtii hyvin valmistaa täytteen. Omaani laitoin tänään seuraavat täytteet, mutta täytteitä voi vaihdella sen mukaan, mitä kaapista löytyy!
1 iso valkosipulin kynsi
1 sipuli
1/2 keltaista paprikaa
1/2 vihreää paprikaa
N 100g tuorejuustoa (laitoin pippuri sekä ruohosipulituorejuustoja)
N 150g tomaattimurskaa
N 200g kinkkupaloja pakkasesta
Mustapippuria & oreganoa mausteeksi
Paistamiseen öljyä
Eli sipulit kuullotetaan pannulla. Lisätään hienonnetut paprikat ja annetaan kasvisten pehmentyä n 10min. Lisätään kinkku, tomaattimurska ja mausteet. Lopuksi lisätään tuorejuusto ja annetaan jäähtyä (huom juusto ei saa kiehahtaa, muuten se helposti juoksettuu!). Täytteeseen sopisi hyvin myös suolakurkku, mutta tällä kertaa jäi laittamatta. :/
Pannari kumotaan korppujauhotetulle leivinpaperille ja täyte levitetään päälle. Kääritään rullalle ja tarjoillaan vieraille! Nams :)
Ei kommentteja:
Lähetä kommentti